Web Developer kehityspalvelin - Votvas verkkokauppa - Suomi - Tampere - Koko maailma

Kauppa

Web Developer kehityspalvelin

7,30  (sis.alv.) / kuukaudessa sisältää 10 päivän kokeilujakson

Tarvitsetko verkkosivuston tai -palvelun kehittämiseen monipuolista ja joustavaa kehitysympäristöä? Tässä sinulle juuri sellainen!

Voit tutustua ja kokeilla kehitysympäristöä veloituksetta.

Saat kehityspalvelimelle halutessasi maksuttoman votvas.biz -aliverkko-osoitteen, eli esim. kehityssivustonnimi.votvas.biz.

Mikäli haluat käyttää omaa verkkotunnusta kehityspalvelimella (eli sinulla on oma domain ja sen DNS-hallinta), niin ilmoita domain tilauksen yhteydessä. Tällöin saat kehityspalvelimelle käyttöön myös verkkotunnuksen aliverkkotunnukset, joita voit itse hallita kehityspalvelimen Plesk-käyttöliittymästä.tuotetunnus (SKU) WEBDEV Osasto:

Saat kehityspalvelimelle halutessasi maksuttoman votvas.biz -aliverkko-osoitteen, eli esim. kehityssivustonnimi.votvas.biz.

Mikäli haluat käyttää omaa verkkotunnusta kehityspalvelimella (eli sinulla on oma domain ja sen DNS-hallinta), niin ilmoita domain tilauksen yhteydessä. Tällöin saat kehityspalvelimelle käyttöön myös verkkotunnuksen aliverkkotunnukset, joita voit itse hallita kehityspalvelimen Plesk-käyttöliittymästä.

Tilaus sisältää:

 • Maksuton kokeilujakso
 • Monipuolinen ja tehokas Plesk-hallintapaneeli
 • 3 Gt levytila
 • 2 kpl MariaDB tietokantoja (Server version: 10.0.32)
 • 3 kpl FTP-tilejä
 • 3 kpl sähköpostilaatikoita
 • Sähköpostipalvelin
 • SSH yhteys
 • GIT tuki
 • Node.js tuki
 • FastCGI tuki
 • PHP versiot
  • 5.6.19
  • 5.6.33
  • 7.0.27
  • 7.1.13 (vakiona)
 • SSL tuki (asenna Let’s Encrypt sertifikaatti napin painalluksella)
 • PHP asetusten hallinta
 • Salasanasuojatut hakemistot
 • Yhden klikkauksen asennus: WordPress, Drupal, Joomla

Aliverkkotunnukset (mikäli oma DNS): Rajoittamaton
Liikenne: Rajoittamaton
Kaistanleveys: Taattu
SLA: 99,95 %
(jaettu) IPv4: Sisältyy
(jaettu) IPv6: Sisältyy
Wordpress toolkit: Sisältyy

Oman verkkotunnuksen käyttäminen

Jos sinulla on oma verkkotunnus ja sen DNS-hallinta, niin valitse ”Mistä verkkotunnus: käytämme omaa” ja kirjoita verkkotunnus ”Verkkotunnus” kenttään, esim. ”sinundomain.fi”. Mikäli haluat käyttää oman verkkotunnuksen aliverkkotunnusta, kirjoita se verkkotunnuskenttään, esim. ”sub.sinundomain.fi”.

Palveluun, jossa on käytössä oma verkkotunnus, voit lisätä tarpeellisen määrän aliverkkotunnuksia tai ali-aliverkkotunnuksia Plesk-hallintapaneelin kautta.

Saat palvelun toimituksen yhteydessä tarvittavat tiedot tietueiden lisäämiseen verkkotunnuksen DNS-hallintaan.

votvas.biz-aliverkkotunnuksen käyttäminen

Jos haluat käyttöön maksuttoman votvas.biz-aliverkkotunnuksen, niin valitse ”Mistä verkkotunnus: votvas.biz-aliverkkotunnus” ja kirjoita aliverkkotunnus kokonaisuudessaan ”Verkkotunnus”-kenttään, esim. ”asiakas1.votvas.biz”.

votvas.biz-aliverkkotunnukseen voit lisätä ali-aliverkkotunnuksia, esim. ”asiakas1.sinunyritys.votvas.biz” tekemällä uuden tilauksen.

Aliverkkotunnus kytketään toimintaan palvelun toimituksen yhteydessä.

Projektitunnus sisäiseen käyttöön

Projektitunnus”-kenttään voit halutessasi kirjoittaa yrityksesi sisäisessä käytössä olevan ko. projektin tunnuksen. Projektitunnus tulostuu mm. palvelun veloitusten yhteydessä tuleviin laskuihin.

Toimitusaika

Palvelu toimitetaan viimeistään kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Tyypillisesti tilaus toimitetaan saman päivän aikana.

Kokeilujakso

10 päivän kokeilujakso lähtee pyörimään heti, kun teet tilauksen verkkokauppaan eli toimituksen jälkeen sinulle jää vähintään kuusi päivää kokeilujaksoa jäljelle. Mikäli tilaat esim. perjantaina illalla niin toimitus tapahtuu viimeistään tiistaina. Juhlapyhät yms. voivat vaikuttaa toimitusajan pituuteen.

Mikäli haluat perua palvelun kokeilujakson aikana, niin voit perua sen oman tilin hallinnasta. Kokeilujakson aikana perutuista tilauksista ei peritä maksua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Veloitus
Palvelu veloitetaan pankki- tai luottokortilla. Kestotilaustuotteissa palvelu/tuote veloitetaan tuotteesta riippuen joko kuukauden tai vuoden välein automaattisesti.

Mikäli palvelu sisältää kokeilujakson, veloitus alkaa automaattisesti kokeilujakson päättymisestä mikäli tilausta ei ole siihen mennessä peruttu.

HUOM! Voit maksaa verkkokaupassamme Visa Credit-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Eurocard-. Debit MasterCard ja American Express -korteilla. Maksaminen tapahtuu korttimaksuna Stripe-maksupalvelun avulla. Maksaessasi hyväksyt Stripe-maksupalvelun sopimusehdot. Sopimusehdot ovat luettavissa stripe.com/fi/legal.

Irtisanomisaika
Palvelun voi keskeyttää oman tilin hallinnasta milloin vain, jolloin tilaus katsotaan päättyneeksi laskutuskauden loppuun, jonka jälkeen palvelu poistetaan käytöstä ja seuraavaa veloitusta ei tapahdu. Sopimusehdot ovat luettavissa osoitteessa https://votvas.fi/yleiset-sopimusehdot/.

  ALV 0 %
Tiedostojen palautus varmuuskopiosta,
minimiveloitus 1 tunti
75 €/tunti
Unohtuneen käyttäjätunnuksen/salasanan palautus 20 €
Postilaatikon perustaminen puolestasi Votvas Webhotelliin 20 €/kpl
Nimipalvelu-/DNS-muutos pikatoimituksena 20 €
Muut työt tuntiveloituksella,
minimiveloitus 1 tunti
75 €/tunti
Suljetun palvelun avaus 20 €
Suljetun palvelun avaus pikatoimituksena 90 €

Tilaa uutiskirje!

Votvas julkaisee uutiskirjeitä eri teemoista. Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä muun muassa verkkosivustoihin, verkkokauppoihin ja ohjelmistosuunnittelun ajankohtaisista teemoista.