Tehdään www-palvelustasi mobiilisovellus

Jos palvelullasi on responsiivinen www-sivu, siitä saadaan hyvinkin nopeasti oma mobiilisovellus tarpeen mukaan lisätyillä toiminnallisuuksilla.

Sovellukseen voidaan lisätä päätelaitteen (puhelimen/tabletin) tarjoamia toimintoja esim. paikannus, kuvien ottaminen tai vaikka sormenjälkitunnistus autentikoinnissa.

Teen Apache Cordova -pohjaisia cross-platform hybrid mobiilisovelluksia.

Cordova cross-platform hybrid koodi on lähes poikkeuksetta 100% yhteensopiva Androidin, iOS:n, Windows:n, BlackBerryn, yms. välillä, mikä nopeuttaa tuotekehitystä ja helpottaa koodin ylläpitoa eri alustoille huomattavasti.

Voit jakaa sovelluksia omalta verkkosivustoltasi, puhelimen omasta sovelluskaupasta (App Store, Google Play) tai muulla haluamallasi tavalla.

Jätä lisätietopyyntö

tai soita 020 792 9560.

Ohjelmistoprojektista saatte minulta ohjelmiston lisäksi kooditason Javadoc-yhteensopivan dokumentoinnin, prosessikuvauksen (kuva- tai PDF-tiedosto) ja graafisen kuvauksen sekä SQL:n (mahdollisesta) tietokannasta. Lisäksi tuotteella on projektin päättymisen jälkeen kolmen kuukauden takuu, jonka aikana ilmi tulleet viat korjaan maksutta.