Mobiilisovellukset - Android - iPhone - applikaatiot - Tampere - votvas.fi

Tehdään www-palvelustasi mobiilisovellus

Jos palvelullasi on responsiivinen www-sivu, siitä saadaan hyvinkin nopeasti oma mobiilisovellus tarpeen mukaan lisätyillä toiminnallisuuksilla.

Sovellukseen voidaan lisätä päätelaitteen (puhelimen/tabletin) tarjoamia toimintoja esim. paikannus, kuvien ottaminen tai vaikka sormenjälkitunnistus autentikoinnissa.

Teemme Apache Cordova -pohjaisia cross-platform hybrid mobiilisovelluksia.

Cordova cross-platform hybrid koodi on lähes poikkeuksetta 100% yhteensopiva Androidin, iOS:n, Windows:n, BlackBerryn, yms. välillä, mikä nopeuttaa tuotekehitystä ja helpottaa koodin ylläpitoa eri alustoille huomattavasti.

Voit jakaa sovelluksia omalta verkkosivustoltasi, puhelimen omasta sovelluskaupasta (App Store, Google Play) tai muulla haluamallasi tavalla.

Jätä lisätietopyyntö

tai soita 020 792 9560.

Projektirahoitus Innovaatiosetelillä!

Kanssamme voit toteuttaa projekteja, joiden rahoitus tulee Business Finland:n kautta. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin.

Tutustu Innovaatioseteliin!

Ohjelmistoprojektista saatte lopputuotteen lisäksi kooditason Javadoc-yhteensopivan dokumentoinnin, prosessikuvauksen (kuva- tai PDF-tiedosto) ja graafisen kuvauksen sekä SQL:n (mahdollisesta) tietokannasta. Lisäksi tuotteella on projektin päättymisen jälkeen kolmen kuukauden takuu, jonka aikana ilmi tulleet korjataan maksutta.

Tilaa uutiskirje!

Votvas julkaisee uutiskirjeitä eri teemoista. Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä muun muassa verkkosivustoihin, verkkokauppoihin ja ohjelmistosuunnittelun ajankohtaisista teemoista.