Ohjelmistosuunnittelu - HTML - PHP -WordPress - Tampere - votvas.fi

Ohjelmointi

Luomme ohjelmistot siten, että koko projekti on asiakkaalle helppo ja innostava kehitysprosessi. Ohjelmistoprojekteissa kiinnitämme erityistä huomiota lopputuotteen helppoon käytettävyyteen, tietoturvallisuuteen, toiminnallisuuteen sekä ylläpidettävyyteen ja jatkokehitykseen.

Kaikki ohjelmistoprojektin vaiheet ovat tärkeitä ja riippuu ohjelmistoprojektin laajuudesta, kuinka paljon näihin käytetään aikaa. Esim. yksinkertaisen WordPress-lisäosan tekemisessä vaiheet 1-3 menevät läpi yleensä ensimmäisessä asiakaspalaverissa ja vaiheet 4-7 yhdistyvät kätevästi kaikki toteutusvaiheeseen.

Isommissa ohjelmistoprojekteissa vaiheisiin 1-4 kuluu noin 70% projektin kokonaiskestosta, eli hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty. Toisin sanoen määrittelydokumenttien kirjoittamiseen menevä aika suoraan verrannollinen niistä saatavaan hyötyyn. Näin isoistakin ohjemistoista muodostuu rakenteellisesti helpposelkoisia ja ylläpidettävyys sekä laajennettavuus eivät ole kehittäjälle painajainen vaan pikemminkin jotain, mitä innoissaan odottaa.

Ohjelmistoprojektin vaiheet

  1. Vaatimusanalyysi
  2. Järjestelmäsuunnittelu
  3. Toiminnallinen määrittely
  4. Tekninen määrittely
  5. Toteutus
  6. Testaus
  7. Käyttöönotto
  8. Seuranta ja ylläpito

Wordpress lisäosat

WordPress-sivuston toiminnallisuutta voi helposti laajentaa lisäosien avulla. Valmiita lisäosia löytyy lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, mutta ei kaikkiin ja silloin voi kyseeseen tulla oman lisäosan kehitys sivustolle.

Votvas toteuttaa WordPress-lisäosat nopeasti ja tehokkaasti.

Web-palvelinohjelmointi

PHP ja MySQL yhdessä mahdollistavat todella laajan skaalan palvelinohjelmiston toteutukseen aina pienestä raportointiympäristöstä kymmenien tuhansien yhtäaikaisten käyttäjien toiminnanohjausjärjestelmään.

Votvas toteuttaa tietoturvallisia, skaalautuvia ja virheenkestäviä palvelinohjelmistoja.

Web-sivustojen ohjelmointi

Internet-sivuja voidaan toteuttaa täysin asiakaskohtaisesti useiden eri tekniikoiden avulla. Sivusto (eli web-sovellus) voi olla yrityksen sisäisessä käytössä tai loppuasiakkaille lisäarvoa tuottava työkalu.

Votvas toteuttaa sivustot käyttäen nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita ja uusimpia web-kehityksen työkaluja.

Puhelin- ja tablettisovellukset

Jos palvelullasi on responsiivinen www-sivu, siitä saadaan hyvinkin nopeasti oma mobiilisovellus. Sovellukseen voidaan lisätä päätelaitteen (puhelimen/tabletin) tarjoamia toimintoja esim. paikannus, kuvien ottaminen tai vaikka sormenjälkitunnistus autentikoinnissa.

Votvas toteuttaa mobiilisovellukset Androidille ja iOS:lle (iPhone, iPad).

Ohjelmistoprojektista saatte ohjelmiston lisäksi kooditason Javadoc-yhteensopivan dokumentoinnin, prosessikuvauksen (kuva- tai PDF-tiedosto) ja graafisen kuvauksen sekä SQL:n (mahdollisesta) tietokannasta. Lisäksi tuotteella on projektin päättymisen jälkeen kolmen kuukauden takuu, jonka aikana ilmi tulleet viat korjataan maksutta.

Sanoista tekoihin!

Meidän kanssamme ohjelmistosi kehityksestä ja toiminnasta tulee systemaattinen kokonaisuus eikä kehitystyö jää vain yksittäisiksi toimenpiteiksi.

Tilaa uutiskirje!

Votvas julkaisee uutiskirjeitä eri teemoista. Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä muun muassa verkkosivustoihin, verkkokauppoihin ja ohjelmistosuunnittelun ajankohtaisista teemoista.