Ohjelmistosuunnittelu

Wordpress lisäosat

WordPress-sivuston toiminnallisuutta voi helposti laajentaa lisäosien avulla. Valmiita lisäosia löytyy lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, mutta ei kaikkiin ja silloin voi kyseeseen tulla oman lisäosan kehitys sivustolle.

Toteutan WordPress-lisäosat nopeasti ja tehokkaasti.

Web-palvelinohjelmointi

PHP ja MySQL yhdessä mahdollistavat todella laajan skaalan palvelinohjelmiston toteutukseen aina pienestä raportointiympäristöstä kymmenien tuhansien yhtäaikaisten käyttäjien toiminnanohjausjärjestelmään.

Toteutan tietoturvallisia, skaalautuvia ja virheenkestäviä palvelinohjelmistoja.

Web-sivustojen ohjelmointi

Internet-sivuja voidaan toteuttaa täysin asiakaskohtaisesti useiden eri tekniikoiden avulla. Sivusto (eli web-sovellus) voi olla yrityksen sisäisessä käytössä tai loppuasiakkaille lisäarvoa tuottava työkalu.

Toteutan sivustot käyttäen nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita ja uusimpia web-kehityksen työkaluja.

Puhelin- ja tablettisovellukset

Jos palvelullasi on responsiivinen www-sivu, siitä saadaan hyvinkin nopeasti oma mobiilisovellus. Sovellukseen voidaan lisätä päätelaitteen (puhelimen/tabletin) tarjoamia toimintoja esim. paikannus, kuvien ottaminen tai vaikka sormenjälkitunnistus autentikoinnissa.

Toteutan mobiilisovellukset Androidille ja iOS:lle (iPhone, iPad).

Ohjelmistoprojektista saatte minulta ohjelmiston lisäksi kooditason Javadoc-yhteensopivan dokumentoinnin, prosessikuvauksen (kuva- tai PDF-tiedosto) ja graafisen kuvauksen sekä SQL:n (mahdollisesta) tietokannasta. Lisäksi tuotteella on projektin päättymisen jälkeen kolmen kuukauden takuu, jonka aikana ilmi tulleet viat korjaan maksutta.