Kotisivut pienille ja suurille yrityksille - WordPress - Tampere - votvas.fi

Kotisivut pienille ja suurille yrityksille

Oikein rakennetut, selkeät ja käyttäjäystävälliset kotisivut ovat tehokas asiakaspalvelu-, markkinointi- ja tiedotusväline.

Sinä luet tätä tekstiä meidän kotisivuiltamme. Mieti.

Yrityksen kotisivut ovat yleensä ensimmäinen kontakti uuden asiakkaan kanssa. Asiakas saa sekunneissa käsityksen sinun tarjoamien tuotteiden ja palveluiden laadusta kotisivujesi laadun perusteella. On siis ensiarvoisen tärkeää, että yrityksesi kotisivujen taso vastaa kaikkinensa sitä, mitä haluat yrityksestäsi viestittää. Mieti sitäkin.

Mieti myös seuraavia asioita:

1) Tavoitteet

Miksi tarvitset kotisivuja? Mitä lisäarvoa yrityksesi saa kotisivuista? Kenen arkea ja juhlaa kotisivusi koristavat?

Kotisivut tehdään aina jostain syystä ja tietylle kohdeyleisölle. Mitä tarkempi tavoite sinulla on mielessäsi, niin sitä suoraviivaisemmin siihen päästään. Pidetään tavoite ja kohdeyleisö kirkkaana mielessä koko projektin ajan, niin ei eksytä.

2) Taustatutkimus

Mitä kotisivuilla halutaan kertoa? Miten satunnaisesta vierailijasta tehdään asiakas? Miten asiakkaasta tehdään kanta-asiakas?

Oli sivustosi sitten muotinäytös, kahvila, vesijohtoliike tai kansainvälinen rahoitusalan yritys – selvitämme mitä visuaalista ja toiminnallista kieltä sinun nykyiset ja tulevat asiakkaasi puhuvat.

3) Sivuston suunnittelu

Luotko mielikuvia vai jaatko tietoa? Vai kumpaakin? Onko sivustosi sisältö teknistä tietoa, kauniita kuvia ja videota vai pelkkä iso yhteydenottolomake?

Kotisivujen ulkoasu ja rakenne palvelevat sisältöä. Sisällön kustannuksella ei kikkailla.

4) Sivuston toteutus

Teemme sivustot WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. WordPress on käytettävyydeltään, laajennettavuudeltaan ja turvallisuudeltaan aivan omassa luokassaan. Piste.

5) Sivuston markkinointi

Löytyykö sivustosi? Onko siellä kiinnostavaa sisältöä? Valuuko sisältö sinne missä asiakkaasi ovat?

Kerrotaan tarinoita. Tuotetaan kiinnostavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Suunnitellaan sisällöt ennakkoon, niin että huononakin päivänä lohkeaa se napakka läppä. Hyödynnetään Googlen työkaluja markkinoinnissa, edullisesti, mutta tehokkaasti. Optimoidaan ihmisille, ei pelkästään koneille. Tehdään liiketoimintasi näkyväksi.

6) Sivuston sisällön päivittäminen

Kirjoitatko kotisivuillesi blogia? Päivittyykö kotisivustosi kerran vuodessa? Kenen toimesta kotisivut päivittyvät?

WordPress-sisällönhallintajärjestelmässä on todella matala oppimiskynnys. Sisällön päivittäminen on helppoa ja tarvittaessa voimme tehdä sen puolestasi.

Kotisivujen toteutus sisältää

  • aloituskeskustelu
  • kotisivujen tavoitteiden määrittely sekä mittarit tavoitteiden toteutumisen seuraamiseen
  • sisällön ja rakenteen suunnittelu
  • graafinen suunnittelu ja toteutus
  • markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • teknisten vaatimusten määrittely
  • tekninen toteutus
  • hakukoneoptimointi ja seuranta
  • käyttöönottokoulutus
  • sparraus ja seuranta

Sanoista tekoihin!

Meidän kanssamme kotisivujesi kehityksestä ja toiminnasta tulee systemaattinen kokonaisuus eikä kehitystyö jää vain yksittäisiksi toimenpiteiksi.

Hanki verkkotunnus ja webhotelli nyt!

Tilaa uutiskirje!

Votvas julkaisee uutiskirjeitä eri teemoista. Uutiskirjeidemme tilaajana saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä muun muassa verkkosivustoihin, verkkokauppoihin ja ohjelmistosuunnittelun ajankohtaisista teemoista.